c1.fi - Palvelun käyttöehdot

Voimassa 15.12.2021 lähtien.

Yleistä

Tässä “Palvelun käyttöehdot”-dokumentissa (jäljempänä “Sopimus”, “Ehdot”, “Palveluehdot” ja “Käyttöehdot”) “me”, “meidän”, “c1.fi” ja “Fennosys” viittaavat Fennosys Oy nimiseen Suomessa rekisteröityyn yritykseen (ALV rek.no: 2046106-6). Käsitteet “asiakas”, “sinun” ja “sinä” viittaavat sinuun.

Jotta voit rekisteröityä ja käyttää palveluamme, sinun on luettava tämä Sopimus ennen kuin käytät “tilin luonti”-lomakkeella olevaa “jatka”-painiketta. Jatkamalla rekisteröintiä julkituot suostumuksesi näihin ehtoihin.

Jos rekisteröit asiakastilin organisaation puolesta, suostumuksesi näihin ehtoihin sitoo kyseisen organisaation näihin Ehtoihin. Samalla julkituot, että sinulla on kyseisessä organisaatiossa laillinen valtuus sitoa nämä Ehdot mainittuun organisaatioon. Tässä tapauksessa termit “sinä”, “sinun”, “asiakas” viittaavat kyseiseen organisaatioon.

Tässä dokumentissa termillä “Palvelu” tarkoitetaan kaikkia Fennosys Oy:n tarjoamia tuotteita tai palveluita. Tämä sisältää myös kaikki sinulle koeajan aikana tai veloituksetta tarjotut palvelut.

Lue nämä Ehdot huolellisesti läpi ennen Palveluun rekisteröitymistä. Kun rekisteröintisi on valmis, tulee näistä Palveluehdoista laillisesti sitova sopimus sinun ja c1.fi:n välillä. Jos et hyväksy näitä Ehtoja älä jatka rekisteröitymistä äläkä käytä Palvelua.

Erilliset kirjalliset sopimukset

Jos sinulla on erillinen kirjallinen sopimus Fennosys Oy:n kanssa, nämä Palveluehdot eivät koske sinua.

Muutokset Palveluehtoihin

Etukäteen ilmoittaminen

Annamme sinulle ennakkoilmoituksen vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen näiden Palveluehtojen päivitetyn version voimaantulopäivää. Ilmoitus lähetetään sähköpostitse sähköpostiosoitteeseesi (käyttäjätunnus osoitteessa c1.fi). Ehtojen päivitetty versio korvaa kaikki aiemmat versiot.

Sinun hyväksyntäsi

Jatkamalla Palvelun käyttöä Palveluehtojen muutospäivänä, ja muutospäivästä eteenpäin, julkituot hyväksyväsi muuttuneet Palveluehdot. Jos et hyväksy muuttuneita Palveluehtoja, sinun on välittömästi lopetettava Palvelun käyttäminen.

Poikkeukset

Mikäli Fennosys Oy joutuu muuttamaan näitä Palveluehtoja lainmuutoksen, viranomaisten tai teleoperaattoreiden vaatimuksen vuoksi, emme välttämättä pysty antamaan sinulle kirjallista ennakkoilmoitusta kolmekymmentä (30) vuorokautta ennen uusien Ehtojen voimaantuloa.

Sinun c1.fi tilisi

Palvelujemme käyttäminen edellyttää rekisteröintiprosessin onnistunutta läpivientiä. Rekisteröinnin yhteydessä Palvelu kysyy nimesi ja mobiilipuhelinnumerosi sekä uuden sähköpostiosoitteen ja salasanan, joita haluat käyttää Palvelussa.

Rekisteröityessäsi sinun tulee antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot itsestäsi.

Rekisteröintiprosessin aikana lähetämme sinulle vahvistuskoodin tekstiviestinä. Tämän jälkeen Palvelu pyytää sinua syöttämään vastaanottamasi vahvistuskoodin. Vahvistuskoodin onnistuneen tarkistuksen jälkeen luodaan kaksi linkitettyä tiliä: 1) hallintatili ja 2) sähköpostitili.

Olet itse vastuussa hallinta- ja sähköpostitilisi käytöstä. Sitoudut kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin estääksesi luvattoman pääsyn tileillesi ja tiliesi luvattoman käytön. Sitoudut ilmoittamaan meille viipymättä kaikesta luvattomasta käytöstä.

Emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat tiliesi tai Palvelun luvattomasta käytöstä.

Asiakasta koskevat rajoitukset ja velvollisuudet

Rajoitukset, Palveluiden keskeyttäminen

Seuraavat toimet katsotaan Palveluiden väärinkäytöksi:

  1. Ei-toivottujen massaviestien (eli “roskapostin”) lähettäminen
  2. Kaikki laiton tai moraaliton käyttö
  3. Palveluidemme jälleenmyynti kolmansille osapuolille
  4. Takaisinmallinnus, läpäisytestaus tai mikä tahansa muu häiritsevä luvaton toiminta

Suostut käyttämään Palveluita vain laillisiin ja moraalisesti hyväksyttäviin tarkoituksiin.

Varaamme oikeuden irtisanoa Palvelun palautusoikeudetta ja ilman minkäänlaista hyvitystä, mikäli mikä tahansa todistettu tai epäilty rikkomus tapahtuu.

Vastuut

Olet yksin vastuussa kaikesta Palvelun käytöstä, oli se sitten luvatonta tai luvallista.

Palvelun muutoksista

Palvelun ominaisuudet, käyttöliittymä ja sovellukset voivat muuttua ajan myötä. Ilmoitamme sinulle yleensä (c1.fi-sähköpostitilisi kautta) kolmekymmentä (30) vuorokautta ennakkoon merkittävistä Palvelun käyttöön liittyvistä muutoksista.

Palvelumaksut ja maksuehdot

Sitoudut maksamaan Palvelusta valitsemasi palvelusuunnitelman ja ominaisuuksien mukaisesti.

Luottokorttimaksuehdot

Maksat palvelujakson etukäteen valitsemasi palvelusuunnitelman mukaisesti. Mikäli et halua liittää maksuvälinettäsi automaattisen veloituksen piiriin, Palvelu lähettää sinulle henkilökohtaisen maksulinkin 14 vuorokautta ennen seuraavan palvelujakson alkamista.

Palvelun irtisanominen maksamattomien palvelumaksujen takia

Palvelusopimus keskeytetään automaattisesti, jos et maksa palvelusuunnitelman mukaisia maksuja ajallaan. Emme ole vastuussa mistään vahingoista, vastuista, menetyksistä tai muista tällaiseen keskeytykseen liittyvistä seurauksista.

Suojaus- ja korvausvastuu

Suostut puolustamaan, suojaamaan ja pitämään syyttömänä Fennosys Oy:tä, sen tytäryhtiöitä, työntekijöitä, kumppaneita ja asiakkaita kaikilta vaateilta, syytteiltä, haasteilta tai oikeustoimilta, jotka ovat suoria tai epäsuoria seurauksia siitä, että olet käyttänyt Palveluamme.

Suostut hyvittämään Fennosys Oy:lle, sen tytäryhtiöille, työntekijöille, kumppaneille ja asiakkaille vaateet, syytteet, haasteet tai oikeustoimet, jotka ovat suoria tai epäsuoria seurauksia siitä, että olet käyttänyt Palveluamme.

Aineettomat oikeudet

Fennosys Oy omistaa kaikki c1.fi-sivustoon ja -palveluun liittyvät immateriaalioikeudet. Sitoudut olemaan kopioimatta, jäljentämättä, muokkaamatta, muuttamatta tai luomatta johdannaisteoksia, jotka perustuvat immateriaalioikeuksiimme.

Tuotannossa oleva webmail-sovellus (https://wm.c1.fi) “Horde Groupware” on Horde LLC:n immateriaaliomaisuutta (http://www.horde.org/).

Tietokonevirukset ja muut haittaohjelmat

Ymmärrät ja hyväksyt, että Fennosys ei voi taata, että kaikki Palveluidemme kautta välitetyt tiedot ovat vapaita tietokoneviruksista ja muista haittaohjelmista (haittaohjelmat, troijalaiset jne.).

Suosittelemme että huolehdit siitä, että laitteesi ja ohjelmistosi ovat hyvässä kunnossa ja ajan tasalla ja että asianmukaiset virus- ja haittaohjelmien torjuntatoimenpiteet on hoidettu ennen verkkoon siirtymistä ja Palveluidemme käyttöä.

Hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään haittaohjelmien aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista.


ilmoitus

Warning: can't display the error message!

Warning: can't display path text

Warning: can't display wait text